Dirk rond 1.png
Dirk rond 2.png

Studio Dirk vander Kooij - Zaandam

Tot de jaren ’80 deed het Hembrugterrein dienst als munitiefabriek en tot 2014 was het hele Hembrugterrein officiëel nog militair terrein en grotendeels niet openbaar toegankelijk. In 2011 is begonnen met het opknappen van oude monumentale gebouwen. De Nederlandse ontwerper Dirk Vander Kooij heeft het Optiekgebouw laten opknappen tot het helemaal naar zijn wens was, een werkplek met twee grote robot-armen, een draaibank, frezen en cilinders, een showroom en het kantoor. Veel ruimte en uitzicht, het water en omgeven door groen. Vijf medewerkers en de hond Sita maken de sfeer compleet.

Sinds 2016 bundelen wij onze krachten samen zodat deze prachtige locatie ook beschikbaar wordt voor vergaderingen, break-out sessies, cursussen, borrels, workshops, high-tea’s, bruiloften en veel meer…

Bij Studio Dirk Vander Kooij draait het om haar ontwerpen en het creëren van ontwerp naar vaste vorm, daarom is het handiger om voor bezichtiging van een te geven feestje eerst even met Hééérlijk contact op te nemen.